australia 38australia 38australia 38japan 50greece 38japan 50Korea sitaly 50hol 50hol 50nz 50sweden 50uae 50uk 50

Markeringar version 4

Nu finns det nya behandlingsmarkeringar för ETS övningsmaterial. Markeringarna är tryckta på ark som är specialtillverkade för att användas som ETS behandlingsmarkeringar. Halva baksidan på markeringen är klister, den andra halvan utan klister. Detta gör att lapparna är lätta att fästa och hantera. 

Markeringarna kan användas som engångsartikel för en övning och sedan slängas. På det sättet sparar man tid vid återställning! Klistret är dock så pass bra att dom som önskar kan använda markeringarna även en gång till. Varje ark har totalt 60 markeringar. En annan fördel med nya markeringarna är flexibiliteten att ta fram och utveckla fler behandlingsmarkeringar för nya patientbanker.

markeringar w

Dom nya markeringsarken ersätter dom gamla markeringarna i samtliga ETS set. 

Det går också bra att beställa enbart markeringar. Pre-hospital och sjukhusmarkeringar finns tillgängliga i paket med 100-set och 50-set. Markeringar till brännskador och penetrerande trauma finns i 25-set. Markeringar till krisstöd är tillgängliga i 100-set och 50-set.

Förteckning över markeringar och antal som ingår i respektive set >>>

Arken levereras per brev paketerade i zippåse.

För frågor och beställning, kontakta ETS Competence center This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Telefon: 010-103 7490

About ETS

Emergo Train System (ETS) is an academic / educational simulation system used in several countries around the world for training and testing the preparedness and management of emergencies, major incidents and disasters.

ets symboler

Follow us on facebook